Team Locals

Na een professionele bacheloropleiding Vastgoed aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven volgden we een doorgedreven stage, talloze opleidingen en examens waardoor we onze erkenning van vastgoedmakelaar-bemiddelaar behaalden. Nadien zochten en vonden we elk onze weg in de vastgoedwereld.

Mathias was gedurende 10 jaar de draaischijf van één van de meest gekende vastgoedkantoren uit de Denderstreek. Dimitri werkte 10 jaar lang in de Brusselse rand voor 2 van de beste kantoren van een gekend makelaarsnetwerk en ontving erkenning als één van de beste commerciële medewerkers van het land.

Meer dan 1.000 vastgoedtransacties later besloten we om samen "Locals Vastgoed" op te richten. Als lokale vastgoedspecialist brengen we kopers en verkopers, huurders en verhuurders samen. Ons enthousiasme en kennis van de door ons geliefde regio (Denderstreek, Pajottenland en omstreken) maakt van ons echte "Locals".

Nicolas was vanaf dag 1 betrokken bij Locals Vastgoed. Hij is vastgoedmakelaar-bemiddelaar (BIV-stagiair). Na zijn opleiding Handelswetenschappen en verschillende jobs in administratie en verkoop te hebben volbracht, wil hij zijn ervaring gebruiken in de vastgoedsector.

In oktober 2020 verwelkomden wij Ruben. Ook hij is een vastgoedmakelaar-bemiddelaar (BIV-stagiair) die na zijn specifieke vastgoedopleiding aan de Hogeschool Gent stond te popelen om met zijn enthousiasme en commerciële feeling zich op de lokale vastgoedmarkte te storten!

Ons team wat beter leren kennen? Neem contact op via het nummer 054 23 53 83!

 

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons