Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar!

Locals Vastgoed, dat is 20 jaar vastgoedervaring en meer dan 1.000 verkochte eigendommen. Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepaling en allerhande keuringen.

U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is voor u wanneer nodig en die weet van aanpakken. 

Wenst u meer uitleg over onze werkwijze, een gratis schatting en/of verkoopanalyse van uw eigendom of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe.

Blijf op de hoogte

Wees als eerste op de hoogte van ons aanbod!

Schrijf je nu in

Nieuws

Hervorming registratierechten: dit is wat we vandaag weten.

26 Oktober 2021

Hervorming registratierechten, Locals Vastgoed zet de belangrijkste wijzigingen voor jou op een rijtje.

Lees meer

Steeds meer vraag naar groendaken: "Wateroverlast van de voorbije weken bewijst noodzaak"

07 Augustus 2021

Er worden steeds meer groendaken gelegd in ons land. Groendakleggers spreken over een gestage toename. Groendaken zijn niet alleen interessant met oog op isolatie of om de levensduur van een dak te verlengen, maar kunnen ook een rol spelen tegen wateroverlast en droogte. "De klimaatverandering zal de vraag nog doen toenemen", zegt Yves Heirman.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons