Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar!

Locals Vastgoed, dat is 20 jaar vastgoedervaring en meer dan 1.000 verkochte eigendommen. Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepaling en allerhande keuringen.

U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is voor u wanneer nodig en die weet van aanpakken. 

Wenst u meer uitleg over onze werkwijze, een gratis schatting en/of verkoopanalyse van uw eigendom of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe.

Blijf op de hoogte

Wees als eerste op de hoogte van ons aanbod!

Schrijf je nu in

Nieuws

Is een brandverzekering verplicht?

14 Juni 2021

Een brandverzekering, ook wel woningverzekering genoemd, dekt meer dan louter en alleen brandschade. Ook in geval van bliksem-, storm-, waterschade, overstroming, inbraak en glasbreuk kan de brandverzekering tussenkomen. Als huurder of eigenaar van een appartement of huis loopt men immers tal van risico’s. Is zo'n verzekering verplicht? 

Lees meer

Virtueel bezoek modelappartement residentie Dorentveld + uitgebreide fotoreportage NU beschikbaar!

12 Maart 2021

Virtueel bezoek modelappartement residentie Dorentveld + uitgebreide fotoreportage NU beschikbaar!

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons