Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar uit Ninove!

Locals Vastgoed, dat is 20 jaar vastgoedervaring en meer dan 1.000 verkochte eigendommen. Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepaling en allerhande keuringen.

U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is voor u wanneer nodig en die weet van aanpakken. 

Wenst u meer uitleg over onze werkwijze, een gratis schatting en/of verkoopanalyse van uw eigendom of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe.

Wij zijn o.a. werkzaam in volgende steden, gemeenten en deelgemeenten: Groot-Ninove, Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Groot-Geraardsbergen, Liedekerke, Groot-Aalst, Roosdaal, Gooik, Lennik, Ternat, Affligem, Dilbeek, Lierde, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Galmaarden, Pepingen, ...

Blijf op de hoogte

Wees als eerste op de hoogte van ons aanbod!

Schrijf je nu in

Nieuws

Werfupdate nieuwbouwproject 'Groene Belle'!

13 Juni 2022

De planning zit goed want de werf verloopt zeer vlot. Dat is best uitzonderlijk in deze tijd.

Lees meer

Vlaanderen lanceert MijnVerbouwLening voor extra ondersteuning bij renovaties.

25 Mei 2022

Vlaams ministers Zuhal Demir en Matthias Diependaele lanceren vanaf deze zomer de MijnVerbouwLening. Daarmee willen ze mensen zonder eigen spaarcent extra steunen bij de renovatie van hun woning. Het gaat om een renteloze lening tot 60.000 euro voor de laagste en middeninkomens. Daarvoor maken ze 108 miljoen euro vrij.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons