Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar uit Ninove!

Locals Vastgoed, erkende makelaars sinds 2009 met een paar duizend transacties als referentie.

Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepalingen, advies en allerhande keuringen.

U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is en die weet van aanpakken. 

Wenst u een gratis schatting, wat meer uitleg over onze werkwijze of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe.

Wij zijn o.a. werkzaam in volgende steden, gemeenten en deelgemeenten: Groot-Ninove, Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Groot-Geraardsbergen, Liedekerke, Groot-Aalst, Roosdaal, Gooik, Lennik, Ternat, Affligem, Dilbeek, Lierde, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Galmaarden, Pepingen, ...

Blijf op de hoogte

Wees als eerste op de hoogte van ons aanbod!

Schrijf je nu in

Nieuws

Nieuwbouwresidentie Groene Belle - update!

03 November 2023

In een laatste rechte lijn naar de eerste opleveringen!

Lees meer

Huurprijsindexatie in Vlaanderen vanaf 1 oktober 2023: enkele veelgestelde vragen

31 Augustus 2023

Op 1 oktober 2023 lopen in Vlaanderen de beperkingen af op de indexatie van de huurprijzen voor minder energetische woningen. Vanaf dan is het indexeren van de huur bij EPC-label E of F (of bij geen EPC) opnieuw toegelaten. Bij label D valt de beperking tot 50% weg.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons