Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar uit Ninove!

Locals Vastgoed, dat is 25 jaar vastgoedervaring en meer dan 1.500 verkochte eigendommen. Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepaling en allerhande keuringen.

U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is voor u wanneer nodig en die weet van aanpakken. 

Wenst u meer uitleg over onze werkwijze, een gratis schatting en/of verkoopanalyse van uw eigendom of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe.

Wij zijn o.a. werkzaam in volgende steden, gemeenten en deelgemeenten: Groot-Ninove, Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Groot-Geraardsbergen, Liedekerke, Groot-Aalst, Roosdaal, Gooik, Lennik, Ternat, Affligem, Dilbeek, Lierde, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Galmaarden, Pepingen, ...

Blijf op de hoogte

Wees als eerste op de hoogte van ons aanbod!

Schrijf je nu in

Nieuws

Mijn Verbouwlening is niet langer renteloos

09 Februari 2023

Om het investeren in woningkwaliteit en energie-efficiëntie aan te moedigen keurde de Vlaamse regering in 2022 de renteloze ‘Mijn Verbouwlening’ goed voor eigenaars-bewoners met een laag tot gemiddeld inkomensniveau. Vijf maanden na de lancering is de lening niet langer renteloos.

Lees meer

Test je EPC-score via deze tool.

13 December 2022

De renovatieverplichting is hot topic de laatste weken.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons