Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar uit Ninove!

Locals Vastgoed, erkende makelaars sinds 2009 met een paar duizend transacties als referentie.

Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepalingen, advies en allerhande keuringen.

U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is en die weet van aanpakken. 

Wenst u een gratis schatting, wat meer uitleg over onze werkwijze of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe.

Wij zijn o.a. werkzaam in volgende steden, gemeenten en deelgemeenten: Groot-Ninove, Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Groot-Geraardsbergen, Liedekerke, Groot-Aalst, Roosdaal, Gooik, Lennik, Ternat, Affligem, Dilbeek, Lierde, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Galmaarden, Pepingen, ...

Blijf op de hoogte

Wees als eerste op de hoogte van ons aanbod!

Schrijf je nu in

Nieuws

Deze fiscale voordelen komen van pas wanneer je koopt of verbouwt.

21 Mei 2024

Wie een huis of appartement koopt of renoveert, kan mogelijks genieten van een of meerdere fiscale gunstmaatregelen. Een overzicht.

Lees meer

Werfstatus nieuwbouwproject “Makkers”

06 Februari 2024

Deze week zal de ruwbouw afgewerkt worden zodat er kan gestart worden aan het dak en vervolgens de technieken. Helemaal op schema voor de voorziene opleveringsdatum!

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons