Voel je thuis bij Locals, uw vastgoedmakelaar uit Ninove!

Locals Vastgoed, erkende makelaars sinds 2009 met een paar duizend transacties als referentie.

Wij specialiseren ons in de verkoop van bestaande eigendommen en nieuwbouwprojecten. U kan ook bij ons terecht voor de verhuur van uw eigendom, waardebepalingen, advies en allerhande keuringen.

U wenst een verkoop/verhuur zonder zorgen, samen met een partner waarop u kan vertrouwen. Kiezen voor Locals Vastgoed is kiezen voor een betrokken en betrouwbare partner die bereikbaar is en die weet van aanpakken. 

Wenst u een gratis schatting, wat meer uitleg over onze werkwijze of wil u simpelweg kennismaken? Kom langs of geef een seintje en we komen naar u toe.

Wij zijn o.a. werkzaam in volgende steden, gemeenten en deelgemeenten: Groot-Ninove, Haaltert, Denderhoutem, Kerksken, Denderleeuw, Iddergem, Welle, Groot-Geraardsbergen, Liedekerke, Groot-Aalst, Roosdaal, Gooik, Lennik, Ternat, Affligem, Dilbeek, Lierde, Sint-Lievens-Houtem, Herzele, Zottegem, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Herne, Galmaarden, Pepingen, ...

Blijf op de hoogte

Wees als eerste op de hoogte van ons aanbod!

Schrijf je nu in

Nieuws

Werfstatus nieuwbouwproject “Makkers”

06 Februari 2024

Deze week zal de ruwbouw afgewerkt worden zodat er kan gestart worden aan het dak en vervolgens de technieken. Helemaal op schema voor de voorziene opleveringsdatum!

Lees meer

Nieuw jaar, nieuwe regels in vastgoedland

18 December 2023

Net zoals vorig jaar mag men zich in 2024 verwachten aan een resem nieuwe regels in vastgoedland.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons