Diensten

Het verkoopproces bij Locals Vastgoed

1. Kennismaking en analyse

Je eigendom verkopen is een grote stap. Uiteraard wil je een makelaar waar je een goed gevoel bij hebt. Iemand waarvan je weet dat hij bereikbaar is voor u, kort op de bal speelt en mee denkt met je verhaal. Nodig ons daarom vrijblijvend uit om onze manier van werken toe te lichten. In dit eerste gesprek analyseren we ook je noden en je eigendom en maken we een gratis waardebepaling.


2. Prijszetting

Hier lichten we de schatting toe, bekijken we de plus- en minpunten en in samenspraak bepalen we de prijs in functie van uw verwachtingen en de huidige marktsituatie.


3. Dossiersamenstelling

Eén van de redenen dat u voor een makelaar kiest zijn de vele administratieve verplichtingen en verantwoordelijkheden zoals het opvragen en analyseren van alle nodige documenten en attesten. Wij zorgen ervoor dat de juiste attesten worden aangevraagd voor uw eigendom. Deze attesten worden door ons geanalyseerd en op een correcte manier vertaald naar de kandidaat-koper toe.


4. Publiciteit & presentatie

Voor een vlotte verkoop is een goede publiciteitsstrategie en een correcte presentatie noodzakelijk. Elk pand is anders, daarom stellen wij per pand een specifieke marketingstrategie op. Wij geloven in een klassieke aanpak via de toonaangevende kanalen, in combinatie met de nieuwste marketingtechnieken die een bewezen toegevoegde waarde geven. We gaan proactief op zoek naar de juiste koper voor je eigendom.


5. Bezoeken & onderhandelingen

Potentiële kopers krijgen alle gewenste info over uw eigendom van één van onze erkende vastgoedmakelaars. Wij maken een screening van de kandidaat-koper en geven u alle nodige feedback zodat u op elk moment weet hoe het staat met de verkoop. Met duizenden transacties als referentie zijn wij de juiste partner om het maximum uit de onderhandeling te halen.


6. Verkoopovereenkomst

Regels en wetten veranderen om de haverklap. Dankzij onze dossiersamenstelling, uitgebreide analyse van de attesten en constante bijscholing maken wij een waterdichte verkoopovereenkomst op zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.


7. Nazorg en opvolging

Ons werk stopt niet bij de verkoopovereenkomst. We blijven betrokken en bereikbaar als aanspreekpunt voor jou en de notaris. Wij staan je bij tot aan de eindmeet.


Dit is ons verkoopproces in een notendop. Contacteer ons voor een afspraak op het nummer 054 23 53 83 en wij lichten dit alles met veel plezier uitgebreid toe.

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons