Project Terlicht

Vanaf € 475.000
Terlicht 224A-226A, 9450 Haaltert
4 1

Omschrijving

Deze kwalitatieve woningen bevinden zich op een zeer goede uitvalsbasis in Haaltert. Voorzieningen zoals openbaar vervoer en scholen zijn in de nabijheid terug te vinden. De bouwheer heeft vele jaren ervaring en een goede reputatie in de streek. Dankzij een netwerk met kwalitatieve onderaannemers zullen deze woningen tot in de puntjes afgewerkt worden. Er werd gekozen voor hoogstaande materialen voor zowel ruwbouw als afwerking. Met een maximaal E-peil van 30 zorgt hij ervoor dat deze woningen helemaal gewapend zijn voor de toekomst!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die met alle zorg en oog voor detail ontwikkeld is? Dan is dit nieuwbouwproject iets voor u! Alle woningen hebben een andere indeling, waardoor er één van deze woningen zeker iets is waar u naar op zoek bent!

Alle woningen zijn volledig conform de strenge EPB-eisen. Deze zijn voorzien van een lucht-water warmtepomp met vloerverwarming, waardoor je kan genieten van een gelijkmatig verdeelde warmte. In de slaapkamers worden airco-units voorzien die kunnen dienen als verwarming en als koeling.

Daarnaast zijn ook een ventilatiesysteem D en de 6 zonnepanelen op de woning één van de vele troeven.

Wens jij meer info te ontvangen van dit hoogstaande nieuwbouwproject? Contacteer ons nu via info@localsvastgoed.be of 054/23.53.83.

Lees meer

Overzicht

  Opp. Slpk.  Prijs
Project Terlicht - LOT 1   Verkocht
Project Terlicht - LOT 2   € 475.000
Project Terlicht - LOT 3   € 550.000

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons