Landuitstraat

Vanaf € 445.000
Landuitstraat , 9470 Denderleeuw
3 167-173 m² 1
Nog 2 beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar een perfect georiënteerde nieuwbouwwoning die perfect aansluit bij uw moderne levensstijl? Ontdek dan dit mooie project!

Deze woningen bieden u een zee van ruimte, perfect voor een gezin of wie graag wat extra plaats heeft. De grote ramen zorgen voor een optimale lichtinval en een aangenaam gevoel van ruimtelijkheid.

Tot een bepaalde fase kan u de afwerking zelf kiezen (keuken, badkamer, vloeren, …). Zelfs de oprit, het terras en de omheining zijn in de prijs inbegrepen!

De strakke lijnen en de moderne afwerking naar keuze geven deze woning een unieke uitstraling. De architectuur is hedendaags en tijdloos, waardoor u jarenlang kunt genieten van een stijlvolle thuis.

Deze woning is gebouwd volgens de laatste normen qua energiezuinigheid. Uitstekende isolatie, energiezuinige installaties en zonnepanelen zorgen voor een lage ecologische voetafdruk en een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur.

Denderleeuw (op de grens met Liedekerke) is een charmante gemeente met een dorps karakter, gelegen op een boogscheut van Brussel en Aalst. U geniet hier van alle nodige voorzieningen in de nabije omgeving, terwijl u ook kunt profiteren van de rust en de natuur.

Enkele troeven: moderne architectuur, energiezuinig volgens de laatste normen, ruime en lichtrijke leefruimtes, nabij alle voorzieningen.

Prijs exclusief BTW op de constructie, verkooprecht op de grond, notariskosten en aansluiting nutsvoorzieningen.

Interesse? Bel 054 23 53 83 of mail info@localsvastgoed.be

Lees meer

Overzicht

  Opp. Slpk.  Prijs
Landuitstraat lot 1 167 m²  € 475.000
Landuitstraat lot 2 173 m²  € 445.000

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons