Residentie Hecelin

Op aanvraag
Kerkstraat 72, 1790 Affligem

Omschrijving

BEN-appartementen te koop! Het tijdloze nieuwbouwproject HECELIN is gelegen in het centrum van Hekelgem (Affligem), vlakbij winkels, scholen en openbaar vervoer. Het totaalproject bestaat uit 8 appartementen, 2 handelsruimtes, 8 garageboxen en 15 parkeerplaatsen. Alle appartementen genieten van een ideale zuid-west oriëntatie. Het project zal volgens de BEN-normen* worden gebouwd. De appartementen worden volledig afgewerkt en kunnen naar eigen wens worden aangepast. In de garages voorziet men een aansluiting om een elektrische wagen / fiets op te laden. Lift en fietsenberging aanwezig. Investeer nu in een gebouw met een tijdloze uitstraling met als bijkomende troef zijn energiezuinigheid! Verkoop op plan met toepassing van de Wet Breyne. Prijs exclusief kosten. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie, inzage in de plannen en verkoopprijzen !

*BEN = Bijna Energie Neutraal = zeer energiezuinig dankzij o.a. voorziening van vloerverwarming, zonnepanelen, hoogrendementsglas, ...

Alle foto's zijn puur illustratief en niet bindend en alle afmetingen zijn bij benadering. Deze site is geen contractueel document. De afbeeldingen zijn contractueel niet bindend.

Lees meer

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.


Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons